Tarot vetés – csakrák

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot vetés – csakrák

A keleti spirituális tradíciók azt tartják, hogy testünkben 7 energiaközponton, úgynevezett csakrákon keresztül halad az energia. Ezek egy fajta energia tölcsérek, melyeken keresztül fizikai testünk energiát kap, de ha energiatöbblet keletkezik, akkor a csakrákon keresztül adjuk le a felesleget környezetünknek.

Néha ösztönösen érezzük, hogy energiaáramlás egyensúlya felbomlott: elakadt a karrierünk, folyton betegeskedünk. (Ha átok, vagy rontás van rajtunk, akkor a csakrák szinte mindig szennyeződnek.)

Míg a koronacsakra eltömítődése ritkán okoz fizikai megbetegedést – inkább mentális problémákat fogsz észlelni – addig a többi 6 csakra testi tünetekkel hívja fel a figyelmet, hogy nem a megfelelő üzemmódban működik.

csakra

A Tarot kártya segítségével meg tudod határozni, melyik csakrában van blokk, és mi okozhatja az egyensúly felborulását. Ezt a kirakást a kezdőkkel a tanfolyam végén szoktam gyakorolni. De ez a kirakás kitűnően használható az ismeretlen pszichológiai blokkok felfedezésére is, megmutatja, milyen igényeket kell kifejezni és átdolgozni.

Ezt a vetést érdemes havonta egyszer kirakni, de értelmezéséhez szükséges a csakrarendszer átfogóbb ismerete, ezért inkább haladóknak ajánlom.

A 8 lapot húzzál a Tarot kártya csomagból, miután gyertyát gyújtottál. Sorban rakd egymás mellé őket, mindegyik lap 1-1 csakrát jelképez, kivéve a két utolsót, az mindkettő a korona csakrára vonatkozik.

Példa:

 1. Gyökércsakra: Kardok Királynője
  Ez az életenergia, vitalitás, túlélési ösztönök területe. Ezen keresztül kapcsolódunk a föld energiájához. Itt a levegő elemhez tartozó kártya már jelzi, hogy probléma van. Semmi baj azzal, hogy nyílt vagy, okos, lényegre törő, de valószínűleg elnyomod a valós érzelmi igényeidet.

 2. Szakrális csakra: Az Ördög
  Alapvetően az odaadás és a szexualitás megtestesítője. Az Ördög azt jelzi, hogy hazugságban élsz a jelenlegi helyzetedben, és összekeverted a szexuális vágyat a szerelemmel.

 3. Köldök csakra: A Mágus
  Ez az egó területe, és úgy tűnik, rendben van. Tudatosan éled az életed, tanulsz, teszel a fejlődésedért, nem kell tisztítani.

 4. Szívcsakra: Kelyhek Ötös
  Itt hozzuk egyensúlyba az adás és elfogadás harmóniáját. Már első ránézésre látszik, hogy szenvedsz, érzelmileg össze vagy zavarodva. Itt megrekedtek az energiák.

 5. Torokcsakra: Kardok Nyolcas
  Az önfegyelem és a kommunikáció területe. Erőtlen vagy, megmentésre vársz. Ez egy néma kiáltás. Nem tudsz, nem is bírsz a problémáidról beszélni. Egy helyben forognak az energiák.

 6. Homlokcsakra: A Hold
  A belső látásért, intellektuális folyamatokért, stressz kezelésért felel. Mutatja, hogy bizonytalanságban érzed magad, mintha nem tartoznál senkihez, nem látod a probléma gyökerét sem a megoldást.

 7. Koronacsakra: A Főpapnő, A Bolond
  A legmagasabb tudatot szimbolizálja, ezen az energia központon keresztül beszégetünk az égiekkel. Ez a területed rendkívül tiszta, jó minőségű. A két nagy arkánumban nagyszerűen egyesül a bátor spontaneitás és az égi intuíció befogadása.


Ezek alapján röviden összefoglalhatod magadnak a lényeget. Spirituális úton jársz (7), de emellett tisztában vagy önmagaddal (3), de vagy belebonyolódtál egy érzelmi kapcsolatba, vagy nem tudsz elengedni valakit (2-4-5). Szinte biztosan ebből adódik a homlok csakra rendezetlensége, mert a korona és köldök csakrák megfelelően működnek.

De már a jövő is sejthető, a Mágus fényt fog vinni a sötétségbe (Hold), és mivel a homlok csakra közvetlen kapcsolatban van a korona csakrával, spirituális segítséggel le fogod győzni a szív fájdalmát, és át fogsz tudni kelni a könnyek völgyén, ami magával hozza a szakrális csakra energia körforgásának helyes irányba mozdulását. (Természetesen egy átfogó tisztításra szükséged lesz.)

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 802 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27