Tarot tanfolyam – fordított kártyák

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot tanfolyam – fordított kártyák?

Tarot tanfolyamokon régóta viták folynak a fordított kártyák fontosságáról. Sok tanítványom fordul hozzám azzal a kérdéssel, hogy mi van akkor, ha a kihúzott lap fejjel lefelé áll. De mit is jelentenek a fordított kártyák?

2 féle módon lehet értelmezni.

  1. Hagyományosan az álló kártyák ellentéteit jelentik, és általában negatív jelentés tartalommal ruházzák fel. De ez megtévesztő lehet, hiszen sok lap szimbolikája negatív és pozitív üzenetet is hordoz.

  2. Másik lehetséges értelmezés szerint a kihúzott lap a hiányzó tulajdonságokat, vagy a megrekedt energiákat mutatja.

Nézzünk egy példát, miért is ingoványos talaj a fordított lapok használata.

forditottkartya1

A Hold kártyája összezavarodottságot, bizonytalanságot, illúziókat, önámítást jelent. Persze jelenthet fantáziát, intuíciót, és időlapként türelemre int. De ha fejjel lefelé áll, mi változik meg valójában? A Hold, mind a pozitív, mind a negatív energiákat megtestesíti, ezért az értelmezésnél a végén mi magunk fogunk összezavarodni.


Én személy szerint mindig álló helyzetben értelmezem a kártyákat, csak akkor veszem figyelembe fordított helyzetben, ha kiesnek a pakliból.

Mindenkinek azt tanácsolom, döntse el saját maga, foglalkozik-e a megfordult lapokkal, bár ebben az esetben nélkülözhetetlen, hogy megfelelő, letisztázott jelentés tartalommal kell ellátni a Tarot lapokat.

Amennyiben komolyabban érdekel a téma, olvasd el Mary K. Greer Fordított Tarot című könyvét, érdekes, sajátságos értelmezésekben nyújt segítséget.

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 712 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27