Tarot képzés - gyakori kérdések

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Tarot képzés - gyakori kérdések

Kell-e bármilyen spirituális képesség a Tarot kártya elsajátításához?

Ha valaki Tarot tanfolyamra jelentkezik nálam, mindig megkérdezem a kártyámat, hogy érdemes-e ezoterikus ismereteket tanulnia, el fogja tudni sajátítani vagy nem. Csak ezután kezdjük el az oktatást.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, született látói képességre nincsen szükséged, viszont csak akkor fogod tudni elsajátítani, ha tudod fejleszteni az intuíciódat. Mivel ez a spirituális beállítottságú embereknek 90%-ban sikerül, és a Tarot kártyát is megkérdezzük előtte, ezért nem kell izgulnod, sikerülni fog.

Minden Tarot paklit egyformán értelmezhetsz?

Igen is meg nem is. Alapvetően nagyon sok lap mindegyik csomagban ugyanazt jelenti, de vannak időnként jelentős eltérések. Ezért inkább azt ajánlanám, hogy a Rider csomaggal kezdjél, aztán, ha már megy az értelmezés, akkor válasszál magadnak egy szimpatikus paklit.

Jelenlegi tanítványom azt kérte, hogy a Kozmikus Tarottal kezdjünk, mert neki a Rider nem tetszik. Itt megjegyzem nekem sem, de tanulni csak azzal lehet. Szóval elkezdtük a Kozmikussal, majd néhány óra után már ő kérte, hogy váltsunk a Riderre.

Szükséges hozzá valamilyen előképzettség?

Nem! Ahogy már írtam, a legtöbb spirituális ember meg tudja tanulni, és eleve ellenőrizzük a Tarot kártyában, hogy érdemes-e elkezdeni.

Tarot tanfolyam - gyakori kérdések

 

Kapok a Tarot tanfolyamon jegyzetet?

Elsősorban te fogsz jegyzetelni, mert így hatékonyabb. Egyszer már leírtad, és a saját jegyzetedet tanulod. Nem azt kell átnézned, hogy én mit írtam le neked, hanem, hogy te hogyan látod a kártyalapokat. A saját intuíciódat is figyelembe vesszük, amikor átbeszéljük a lapokat. De fogsz kapni tőlem jegyzetet is.

Mire leszek képes, ha elvégzem a Tarot tanfolyamot?

Saját életed problémáit tudod elemezni, helyes döntéseket fogsz hozni. Ha másoknak is szeretnél Tarot kártyát vetni, ahhoz rengeteg gyakorlás szükséges.

Ha vannak még kérdéseid, tedd fel nekem Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy telefonon.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 1405 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27