Tarot tanfolyamhoz milyen kártyát válassz?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot tanfolyamhoz milyen kártyát válassz?

A leggyakoribb kérdés, hogy egy Tarot tanfolyamon milyen kezdő kártyacsomagot érdemes használni. Manapság már több, mint százfajta speciális Tarot kártya kapható, az Atlantiszi témájútól kezdve, egészen a rock and rollosig. A választás ízlés dolga.
De ha kezdő vagy, és tanulni szeretnél, akkor az egyszerű szimbólumrendszere miatt a Rider-Waite, vagy a Kozmikus Tarot jöhet szóba.

És ha már elvégeztél egy Tarot tanfolyamot?


Ebben az esetben már valószínűleg haladó szintre léptél, félre rakhatod a gyakorló kártyát, és elsétálhatsz egy ezoterikus boltba, vagy körül nézhetsz az interneten. Hatalmas a választék. Mersaille, Mitikus, Univerzális, Egyiptomi és még rengeteg Tarot pakli közül választhatsz.

milyenkartyat


Nézd meg a kártya grafikáját, ha szépnek látod, közel érzed magadhoz, akkor azt vedd meg. Alapvetően mindegy, melyiket választod, a jelentés tartalma mindegyik csomagnak hasonló, csak a képi megjelenítésben vannak eltérések.
Summa summarum: ha megtanulod, és jól elsajátítod az alapokat, akkor bármelyik Tarot kártyát tudni fogod használni.

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 494 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27