A 3 leggyakoribb kérdés

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)

A 3 leggyakoribb kérdés

A Tarot tanfolyamra sokan érkeznek kisebb-nagyobb háttértudással, de vannak kérdések, amik szinte mindenkiben felmerülnek.

A Tarot kártya tanfolyamon a leggyakoribb kérdések egyike:

 1. Hogyan működik a Tarot kártya?

  Jung óta tudjuk, hogy létezik a kollektív tudatalatti, ami az egész emberiség ősi tudását kapcsolja össze, a kvantumfizika pedig mára már bebizonyította, hogy mindannyian a mátrix része vagyunk. Ez egy olyan energiamező, amely nem csak a mágiát teszi lehetővé, hanem a születésünkkor megkapott tudást is közvetíti, és a jövő titkait is tartalmazza. A Tarot kártya egy kommunikációs csatorna, ami a mátrixon keresztül megmutatja életprogramunkat, és megmutatja azt a tudást, ami mélyen bennünk van, csak nem férünk hozzá.

 2. Melyik Tarot kártyát vásároljam meg?

  Tudom, sok helyen azt olvasod, hogy nézzed végig a Tarot kártyákat, és a belső hang majd megsúgja, melyiket válaszd. Olyan okosságokkal is találkozhatsz, hogy tekintsd meg a kártyák képi világát, és azt válaszd, amelyik számodra a legbeszédesebb. Én ezzel nem értek egyet.
  Kezdésnek mindenképpen a Kozmikus Tarot vagy a Rider Waite paklit tanácsolom a Tarot tanfolyamon. Majd amikor megtanultad az alapokat, elindultál az ezoterikus ösvényen, akkor válik lehetővé, hogy megérzéseid alapján keressél magadnak egy olyan Tarot kártyát, amelyik megszólít téged.

 3. Mit jelent az Arcanum kifejezés?

  Az arkanum titkot jelent, amelyeket a Tarot tanfolyamon feltárunk.

  Miért különítünk el kis és nagy Arcanumokat?

  Sokan csak a Nagy Arcanumokat használják jóslásra, már sokszor ez is elegendő. Eredetileg csak ez a 22 lap létezett, a Kis Arcanumok sokkal később jelentek meg. Igazából nagy szükség van rájuk, mert sokkal árnyaltabb képet ad, mit nagy testvérei. Javaslom, hogy minden esetben használd őket, mert minden élethelyzetben nagy segítséget nyújtanak.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 1045 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27