Tarot vetés haladóknak

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot vetés haladóknak

Ahogy haladunk az életünk ösvényén, folyamatosan azzal szembesülünk, hogy mindig van tanulni valónk. Ez a kirakás három fő területre összpontosít – szerelem, élet és karrier – hogy segítsen megtenni a következő lépéseket azon az úton, amit az életprogramod diktál.

Az egyes témákhoz kapcsolódó kártyák külön, vagy együtt is értelmezhetőek. Az utóbbi akkor jó gyakorlat, amikor az egész választ egy kártyaként kívánod értelmezni. Ne feledd az egyes kártyák negatív és pozitív jelentéstartamát is figyelembe venni, mert a pozitív tulajdonságok talán hiányoznak, a negatívak pedig akár pozitívvá is alakulhatnak.

Nézzük a kirakást:

Húzzál kilenc lapot a Tarot pakliból. Balról jobbra haladva tedd le a kártyákat. Minden sorba három lapot. Az első sorba hármat, a második, és a harmadik sorba is. Majd olvasd össze a kilenc kártyalapot.

Nézzünk egy példát:

1, 2, 3, kártyalap első sor: Kardok Királynője, Botok Tízes, Igazságosság; a szerelemben meg kell tanulnod őszintén és egyenesen kimutatni az érzéseidet. Nem kell kötelességednek érezned, hogy boldoggá tegyél másokat, nem kell magadat okolnod, ha nem úgy alakulnak a dolgaid. Viszont meg kell tanulnod felelősséget vállalnod tetteidért.

4, 5, 6, kártyalap második sor: Kelyhek Kettes, Hold, Remete; meg kell tanulnod az életedben a felejtés fontosságát, és egyenlőként elfogadni mások véleményét. Tudnod kell különbséget tenned a vágyaid és a ténylegesen elérhető dolgok között, mélyebbre kell nézned magadba, hogy megtaláljad a dolgok jelentőségét és az öntudatod.

7, 8, 9, kártyalap harmadik sor: Ördög, Kelyhek Nyolcas, Szerencsekerék; a karrieredben hangsúlyt kell fektetned az anyagi nyereségre, ne kételkedj önmagadban és a tehetségedben. Itt az ideje a tovább lépésnek, hogy szélesebb látókörre tegyél szert, és megragadd az utadban akadó lehetőségeket.

Ezt a vetést akkor érdemes használnod, ha az életed minden területén elakadást érzel, mert egyszerre fog utat mutatni minden irányban.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 764 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27