Kardok lapjai

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kardok lapjai

A Tarot tanfolyamon minden lapot részletesen átbeszélünk. A Kardok lapjai különleges figyelmet érdemelnek. A levegő elemmel állnak kapcsolatban. A racionális és logikus döntéshozatalt képviseli életünkben.

Ha érzelmeinkkel érvelünk és ésszerűsítjük vágyainkat, akkor megoldhatjuk minden problémánkat. Ironikus módon a Kardok sorozat azt jelzi, hogy racionális elménk tévútra vezethet bennünket, gyakran messzire az igazságtól.

Vannak ideáljaink, alapelveink, és a Kardok átvágják ezeket az illúziókat.. Objektíven kell racionalizálni és elemezni az eseményeket, de el kell fogadnunk egy másfajta tudást is. Meg kell tanulnunk belső hangunkra figyelni, megbízni és kapcsolatba lépni a bennünk lévő forrással.

A Tarot tanfolyamon szeretem felhívni arra a figyelmet, hogy a Kardok kétélűek.

Arra emlékeztetnek, hogy csalódásaink, vágyaink és félelmeink azok a démonok, melyekkel szembe kell néznünk, és, hogy a logikus és racionális döntéseinknek összhangban kell lenniük szívünk bölcsességével.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 537 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27