5 hiba, amit elkövethetsz, amikor önmagadnak jósolsz

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

5 hiba, amit elkövethetsz, amikor önmagadnak jósolsz

1. Nem megfelelő érzelmi állapot

Ha valamilyen lelki válságban szenvedsz – elhagytak, szerelmi bánatod van, súlyos munkahelyi problémákkal viaskodsz – akkor nem szabad elővenni a kártyát. Ilyenkor a lapok nem a megoldásokat tükrözik, hanem a te saját félelmeidet mutatják meg. Ezért ha zaklatott lelkiállapotban vagy, várjál néhány napot, amint megnyugodtál kicsit, a lapok már a jövőre fognak vonatkozni. Persze, lehetséges, hogy most rögtön van szükséged a válaszokra, nincs idő várakozni. Ilyenkor is van megoldás, de ezt majd a Tarot tanfolyamon megbeszéljük.

2. Nincs objektivitás


Amikor magadnak húzogatod a Tarot lapokat, hajlamos leszel arra, hogy a neked nem tetsző kirakásokat újra kivesd, vagy nem a megfelelő módon értelmezd. Felteszel egy kérdést, és úgy fogod értelmezni, hogy a neked tetsző válaszokat „lásd bele” a lapokba. Erre a problémára egyetlenegy gyógyír van. Egy kérdésre csak egyszer veted ki a kártyát, a válaszokat pedig lejegyzeteled. Másodszor már nem lehet ugyanazt a kérdést feltenni, hátha másmilyen válaszokat ad. Gyakori hiba kezdőknél, hogy addig húzogatnak, amíg számukra kedvező eredményt érnek el.

Tarot tanfolyam

 

3. Ha még nem tanultad meg a lapok jelentését


A lapokhoz tartozó kulcsszavak rögzítése a legfontosabb feladatod. Ezért nem lehet „egynapos” Tarot tanfolyamokon komolyabb tudást felhalmozni, mert nem ülepedik le a tudás. Jegyzetekből, könyvekből is lehet ismeretanyagot szerezni, ez kezdetnek jó.
De a sok gyakorlás alatt fogsz rádöbbeni, hogy ugyanaz a lap, személyenként teljesen mást is jelenthet. Ebben az intuíciód nyújt majd segítséget, de ennek fejlesztése csak azután indul be, ha már a kulcsszavak gondolkodás nélkül jutnak eszedbe. A Tarot tanfolyamon erre különösen nagy hangsúly fektetünk


4. Nehéz kirakások használata


Kezdetben 1 lapos válaszokra törekedj, majd jöhetnek a 2-4 lapos kirakások. Ha ez már biztosan megy, akkor lehet komolyabb vetésekkel próbálkozni. Tehát, ha most kezded el tanulni a kártyát, ne egy csakra kirakással indíts. A Tarot tanfolyamon is ennek megfelelően haladunk.

5hiba2


5. Elbizakodottság


Már úgy érzed, egy kicsit megy. Sőt, már nagyon megy. Esetleg be is jött néhány jövőre vonatkozó kérdés. Ez az a pont, ahol meg kell állni, mert a Tarot az alázatos embert szereti. Soha ne hidd, hogy már mindent tudsz, és mindig tisztelettel vegyed kezedbe a kártyát.
Ha ezeket a lehetséges mellékvágányokat szem előtt tartod, a Tarot kártya hűsége, megbízható társad lesz egy életen át.

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 469 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27