Tarot kirakások kezdőknek

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot kirakások kezdőknek

Más Tarot kirakásra van szüksége egy kezdő útkeresőnek, és másra egy haladónak. Tapasztalataim szerint, sokan végeznek különböző Tarot tanfolyamokat, de ahelyett, hogy fejlesztenék magukat, gyakorolnának, a kártya előbb-utóbb egy fiókba kerül, és az idő homályában feledésbe merül.

Miért van ez?

Mert nem jó 1-2 napos tanfolyamokra beülni, és várni a csodát. Ez a rövid idő hamar elmegy, és te ott maradsz a kérdéseiddel, nincsen mentorod, és a kicsi megszerzett tudás is hamar elillan a lelkesedéssel együtt.

A spirituális tanfolyamoknál alapszabály, hogy mindent aprólékosan lebontva, elosztva tanulunk meg, hogy legyen idő a lélek számára az ismeretanyag beépüléséhez. Ez nem egy reál, vagy egy humán tantárgy. Ha metafizikai síkon nem tudsz ráhangolódni, akkor veszett fejsze nyele.

Ezért fontos, hogy elosztva, az ezoterikus ismereteket is folyamatosan bővítve, az alapoknál kezdve, azt jól begyakorolva sajátítsuk el a Tarot kártya spirituális jelentéseit.

Tarot kirakás kezdőknek

A Tarot kirakások közül a kezdőknek - miután már az egylapos ismeretanyagot olyan szinten elsajátították, hogy éjjel kettőkor ágyukból kiugorva is fújják – az általános háromlapossal szoktam kezdeni.

Ez a Tarot kirakás, szinte bármilyen élethelyzetben jól használható. Legyen az személyes, párkapcsolati, vagy anyagi probléma.

Húzzál 3 lapot a Tarot pakliból, de közben gondoljál a kérdésedre. A lapokat helyezd egymás mellé.

Az első a problémát mutatja.

A második kártya segít megoldani a nehézséget.

A harmadik Tarot lap azt mutatja, mit kell cselekedned, hogy javuljon a kérdéses helyzet.


Nézzünk egy példát erre a Tarot kirakásra

Párkapcsolati problémára húzta egyik tanítványom a következő lapokat:

  1. Kardok Apródja
  2. Kelyhek Ötös
  3. Kelyhek Királynője

Összeolvasva és értelmezve a lapokat a háromlapos Tarot kivetés üzenete:

A tanítványom kapcsolatában sok a konfliktus, a veszekedés, gyakran nem szólnak egymáshoz. Ezen úgy lehet változtatni, ha elengedi a régi viselkedés mintát, és próbál megbocsátani. Ehhez az szükséges, hogy hallgasson a belső hangra, gyakrabban kimutassa megbocsájtó szeretetét a párja felé, törődőbb és gondoskodóbb legyen.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 754 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27