Meg lehet tanulni jósolni?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Meg lehet tanulni jósolni?

A Tarot tanfolyamon ez egy gyakran elhangzó kérdés. Nagyon sok spirituális ember van, akik szeretnének fejlődni, magasabb lépcsőfokra lépni, vagy csak elakadtak, és nem tudják hogyan tovább. Ilyenkor jut eszükbe, hogy talán egy jóseszköz elsajátítása segíthet tovább lendülni a nehézkes életösvényeken.

Sokan nem végeznek iskolákat, mégis jók egy adott szakmában, mert született tehetségük van. Mások rettentő sokat gyakorolnak, és mégsem jutnak el a szakma csúcsára.

Ez a Tarot kártyával és a cigánykártyával is így van. Van, aki rögtön ráérez, van, akinek nagyon sokat kell gyakorolnia, és vannak, akik soha nem lesznek képesek jósolni.

Ezért is tartom fontosnak, hogy a tanfolyam legelején mindenképpen találkozzam a tanítványaimmal személyesen is – még akkor is, ha az oktatás online folyik – mert így hamar fel tudom mérni a képességeit.

És ne felejtsd el, a Tarot és a cigánykártya nem csak jóslásra használható, hanem segít megóvni egy rossz döntéstől, és saját személyes titkaidat is feltárja.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 643 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27