Mit jelent a Remete?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Mit jelent a Remete

A Remete lényünk legtitkosabb részét képviseli, tükrözi, hogy többnyire magunkban kell keresni a válaszokat. Nagyon sok helyzetben ad hiteles útmutatást, de általános jelentését mindig figyelembe kell venni. A következőkre hívja fel a Tarot Remete lapja a figyelmet:

Önvizsgálatot kell tartanod, ki kell szállni a végtelen versengésből. Tartózkodnod kell attól, hogy folyton mások véleményét helyezd előtérbe, igenis legyen saját véleményed.

Amennyiben döntési helyzetbe kerülsz, hosszú mérlegelés szükséges, és ne a szívedre hallgass, hanem az eszedre.

Ha párkapcsolati kérdésekre keresed a választ, érdemes alaposan átgondolnod, mielőtt hosszú távra elköteleznéd magadat. Tekintsd át az eddigi kapcsolataidat, az idáig átélt viselkedés-, érzelem és érzésmintáid, hogy lássad, jó irányba halad-e.

A Tarot kártyában a Remete azt is jelentheti, hogy belső gyógyulásra van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottabban tudjál élni. Hallgassál a belső vezetőre, legyen az spirituális hit, istenség, vagy egyszerűen egy őrangyal – amiben hiszel és bízol, ez kivezet majd a sötétségből a fényre.

A Tarot kártya Remetéje nyugalmat is jelent, és iránymutatást, melyet elképzelhető, hogy egy idősebb baráttól, családtagtól, vagy egy bölcs mentortól kaphatsz.

A legfontosabb üzenete, hogy vonuljál vissza lelked mélységeibe, és hozzál bölcs döntéseket.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 862 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27