Hogyan ne értelmezd a Tarot kártyát – a Torony

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Hogyan ne értelmezd a Tarot kártyát – a Torony

A Tarot tanfolyam keretében a Torony lap sokszor vet fel kérdéseket. Kevés lap van, ami minden Tarot pakliban ugyanazzal a jelentéssel bír.

A Torony pont ilyen. Mindenhol hasonlóan ábrázolták az idők folyamán.

Egy torony, melybe belecsap a villám, falai repedeznek, lángokban áll, és emberek zuhannak ki az ablakokból. A torony bármelyik pillanatban összedőlhet. Vannak kártyák, ahol Isten szemét is feltüntetik a lapon, jelezve, hogy a történések az égiek akaratán múlnak, és a bábeli eseményekre utalnak.

Nem lehet elsőre eldönteni, hogy felületes vagy komolyabb változást jelez. De ami biztos, mindig egy negatív esemény előhírnöke. Utalhat egy személyre, vagy olyan körülményekre, amikor kicsúszik az irányítás a kezeink közül.

Káoszt és rombolást tapasztalhatunk az életünkben. Minden lehetőségünk meg van arra, hogy újra építsük a tornyunkat, és új nézőpontok nyílnak meg előttünk.

De, hogy élni tudunk-e vele, vagy sem, azt a Torony lap nem árulja el. Hiába állítja sok tankönyv, hogy ez a felszabadulás kártyája, és új szerencsés irányvonalat fog venni az életünk, ezt a lap önmagában nem árulja el.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 1060 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27