Tarot tanfolyam – miért jó ez neked?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tarot tanfolyam – miért jó ez neked?

Az életedet alapvetően Te irányítod. Nem létezik a nagy sorskönyv, ahol előre, aprólékosan eltervezték, megírták a jövődet. Igaz, a mérföldköveket lerakták, hiszen az, hogy hova születtél, milyen pályát választottál, előre beléd lett programozva.

De jó hír, hogy megfelelő önismerettel, megfelelően átgondolt döntésekkel jó mederbe tudod terelni az életedet.

Ennek a kulcsa, hogy megtaláld a céljaidat. A célok olyasmi dolgok, amiért úgy érzed, érdemes élned. Amitől úgy érzed, jobbak lesznek a mindennapjaid, amitől talán jobb lesz a környezetednek, a világnak. 

Tarot tanfolyam


De hogyan lásd meg a céljaidat?

Sok minden eszedbe jut, ez is, az is jó volna. De biztosan ezen az úton kell haladnod? Sok a kétségbe ejtő kérdés, amire sehonnan nem érkezik válasz. Aztán nagy nehezen kiizzadsz magadból egy döntést, mert úgy érzed, ezt kell tenned. Talán a belső hang is ezt súgja, bár a fene tudja. Sokszor nehéz elkülöníteni a hangot a jobb agyféltekétől. Summa summarum, elindulsz a választott útion! Aztán eltelik egy kis idő – rosszabb esetben hosszabb – és kiderül, nem jól döntöttél. Nem a megfelelő célt találtad meg. Újratervezés.


Mi a megoldás?

Céljaid sokfélék lehetnek. Néhány hónapos, 1-2 éves, de akár életcélokat is kijelölhetsz. Érdemes a sok kicsi célkitűzés, amit időszakosan felülbírálsz. Több okból. Egyrészt, mert lehet, hogy közben elérted, másrészt rájöttél, hogy zsákutca, vagy csak módosításra szorul.
Ebben a kavalkádban , mindenkinek jól jön egy mankó. Ez a Tarot kártya. Ha megtanulod helyesen önmagad számára használni, akkor biztonsággal figyelmeztetni fog a rossz döntések előtt. Hányszor követtél már el hibát? Hányszor dobtál ki feleslegesen pénzt az ablakon? Ugye, milyen jó lenne, ha többet ez nem fordulna elő?
Tanuld meg használni a Tarot kártyát, és nem fogsz több hibát elkövetni!

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 414 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27