Fontos lapok

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Fontos lapok

A Tarot tanfolyamon minden egyes lap jelentését átbeszéljük. A kártya elsősorban jóslásra használható. De amikor nem érted önmagadat, vagy bizonyos dolgok miértjeit, akkor is kiváló és hűséges segítőd lesz.

Van néhány lap, melyek jelentés tartalma sokszor okoz gondot a kezdő kártyázóknak. Pedig nagyon fontosak lehetnek bizonyos kirakásokban.

Az egyik ilyen lap a Csillag.

Tarot tanfolyam – Csillag

A Csillag lapot sokan az inspiráció, az intuíció lapjának gondolják. Egyesek szerint a várjál és minden elrendeződik lapja. De ennél sokkal több van benne.

Ha a jelenben bukkan fel, akkor optimista hozzáállást jelent, mutatja, hogy a kérdező hisz és bízik önmagában. Szinte minden kirakásban hasznos, sikert jelez a szerelemben, munkában, pénzügyekben és az egyéni fejlődésben egyaránt.

Ha a jövő területén találkozunk vele, felfedi, hogy meglátjuk a fényt az alagút végén, helyreáll a lelki harmóniánk. Minden negatív lapot, ami körülötte megjelenik, enyhít, vagy semlegesít.

A régi boszorkányok megfigyelték, hogy vannak „égi kártyák” a Tarot pakliban.

Ezek a lapok azt jelentik, hogy a kérdezőt fentről vigyázzák, figyelik és irányítják lépteit. Az egyik ilyen kártya a Csillag.

Ha kedvet kaptál, ide kattintva tudsz jelentkezni...

Szeretettel: Freya jósnő, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 457 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27