Miért nincs kedved hétfőn dolgozni menni?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Miért nincs kedved hétfőn dolgozni menni?

Már írtam arról, hogy a Tarot kártyák kapcsolatban állnak a bolygókkal és csillagjegyekkel. De mivel a bolygók nem csak a hónapokhoz, hanem a hét napjaihoz is hozzá vannak rendelve, ezért segítséget jelenthetnek a mindennapi problémák megoldásában.

hetfondolgozni

 

Nézzük, melyik napra milyen tevékenység javasolt.

Hétfő – Hold, Főpapnő

A Főpapnő hatására a hétfő reggeli érzékenység érthető, hiszen az intuitív, nőies érzések törnek elő, a család töltött idő, és a befelé fordulás vágya. Ezt tompítani lehet azzal, hogyha vállalkozó vagy, a hét első napja legyen mindig szabadnap, ha nem ez a helyzet, akkor munka után siess haza, és szenteld a családnak vagy önmagadnak az életed.

Kedd – Mars, Torony

Ma a Mars lendületet és erőt ad, ennek köszönhetően a hét második napján könnyebb döntened, és az egyik legjobb nap. Ha sportolsz, vagy diétázol, a keddi nap mindig legyen benne. A lezárásoknak, és az újrakezdéseknek is kedvez a keddi nap.

Szerda – Merkúr, Mágus

A Merkúr ma segíti megoldani a kommunikációs problémákat. Hivatalos ügyek intézése, álláskeresés, fizetésemelés, bírósági ügyek, mind-mind a mai napra időzítsd. Új dolgokba is érdemes kezdened, mert a Mágus segít abban, hogy eléred a céljaid. Nem kell meglepődni, ha a szerdai napokon jutnak eszedbe új ötletek, kivitelezésre váró célok. Az a lényeg, hogy vágjál bele.

Csütörtök – Jupiter, Szerencsekerék

A Szerencsekerék forog, egyszer fent – egyszer lent – ebből kifolyólag a hét ezen napján bármi történhet, viszont a siker nem garantált. Bár a Jupiter segíti a jogi ügyeket, vállalkozást is érdemes a mai napon indítani, vagy új terméket bevezetni, de a személyes kapcsolatok akadályozottak. Váratlan eseményekre lehet számítani. A mai napon érdemes kirándulni.

Péntek – Vénusz, Uralkodónő

Ez a nap a legjobb, ha randevúzni szeretnél egy friss párkapcsolatban. Ha már régóta együtt vagytok, és gyermekáldásra vártok, akkor a pénteket ne hagyjátok ki. Ha szeretnél magadra több időt szánni, akkor ezen a napon menjél vásárolni, kozmetikába, fodrászhoz. Az Uralkodónő jellegéből adódóan ma minden nőnek kedvez.

Szombat – Szaturnusz, Remete

Ez a visszavonulás napja. Akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Most fordulj befelé. Vezesd a naplódat, nézd át a célkitűzéseidet, kell-e módosítani. De a tanulásra szánt idő is legjobban szombaton fog megtérülni.

Vasárnap – Nap, Nap

Nem véletlen, hogy a statisztikák szerint, a legtöbben vasárnap mennek kirándulni. A sugárzó Nap beindítja a társasági energiákat, könnyebben barátkozol, és érdemesebb a zöld környezetben töltened a szabadidőd. Egy régi, öreg fa átölelése rengeteg energiával tölti fel a gyökér csakrádat. De a Nap a tarot kártyában a gyermekeket is jelenti, így egyértelmű a felszólítás, hogy lehetőség szerint, a gyerekeidet is vonjad be a programjaidba. A közhiedelemmel ellentétben nem a szombat, hanem a vasárnap a legalkalmasabb a házasságkötésre.

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Megjelent: 748 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Freya jósnő

freyaRitter Éva Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27