Online Tarot Kurzus

Mikor érdemes elvégezni?

Ingyenes Tarot tanfolyam. Az első lap: a Bolond

2. Ingyenes Tarot tanfolyam. Az első lap: a Bolond

Ingyenes Tarot tanfolyam kezdőknek

1. Ingyenes Tarot tanfolyam kezdőknek, de a haladók is értékes útmutatást a videókban.

Számmisztika és Tarot kártya II

Ahogy már szó volt róla, a Tarot kapcsolatban áll a numerológiával, itt is lehet érdekes számolásokat végezni.

Mutatok 2 fajta módszert, amire szükséged lehet.

Vénusz kirakás

Hol találhatod meg a szerelmet? Ez egy nagyon gyakori kérdés. Ha megjelenik egy kirakásban, hogy a kérdezőnek komoly kapcsolat fog érkezni az életébe, akkor szinte mindig megkérdezik tőlem, hogy milyen körülmények között ismerkednek meg a nagy „ő”-vel.

A következő kirakás segít megmutatni, hogy milyen szerelemre van szükséged, és hogyan találd meg. A Tarot tanfolyamon is gyakoroljuk haladó szinten ezt a kirakást.

Tarot képzés - gyakori kérdések

Kell-e bármilyen spirituális képesség a Tarot kártya elsajátításához?

Ha valaki Tarot tanfolyamra jelentkezik nálam, mindig megkérdezem a kártyámat, hogy érdemes-e ezoterikus ismereteket tanulnia, el fogja tudni sajátítani vagy nem. Csak ezután kezdjük el az oktatást.

 Margaréta kirakás

A Tarot tanfolyamon a kártyákkal számtalan kirakást készíthetünk. A Margaréta kirakást akkor használd, ha szeretnél valamit elengedni a múltadból, de nem tudsz tovább lépni. Ez vonatkozhat bármilyen problémára az élet bármely területén.

Ha van konkrét kérdésed, akkor azt tedd fel gondolatban, de kérdezhetsz a Tarot kártyától általánosságban is.

A 3 leggyakoribb kérdés

A Tarot tanfolyamra sokan érkeznek kisebb-nagyobb háttértudással, de vannak kérdések, amik szinte mindenkiben felmerülnek.

A Tarot kártya tanfolyamon a leggyakoribb kérdések egyike:

Tarot vetés haladóknak

Ahogy haladunk az életünk ösvényén, folyamatosan azzal szembesülünk, hogy mindig van tanulni valónk. Ez a kirakás három fő területre összpontosít – szerelem, élet és karrier – hogy segítsen megtenni a következő lépéseket azon az úton, amit az életprogramod diktál.

Az egyes témákhoz kapcsolódó kártyák külön, vagy együtt is értelmezhetőek. Az utóbbi akkor jó gyakorlat, amikor az egész választ egy kártyaként kívánod értelmezni. Ne feledd az egyes kártyák negatív és pozitív jelentéstartamát is figyelembe venni, mert a pozitív tulajdonságok talán hiányoznak, a negatívak pedig akár pozitívvá is alakulhatnak.

Merkúr kirakás

A Merkúr kirakás a múlt elengedésében segít neked. Bár ez a kirakás különbözik a többitől, mert először választanod kell egy kártyát, éppen ezért haladóknak ajánlom. Olyan lapot keress, ami az aktuális problémádat reflektálja.
Érdemes a Nagy Arkánum lapjai közül választanod ki a probléma kártyát.

1. oldal / 4

Freya jósnő

freyaRitter Freya vagyok, jósnő, okl. életvezetési tanácsadó, ezoterikus beállítottságú embereknek segítek a helyes döntésekben, jövőjük feltérképezésében.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
Tarot kártya tanfolyam, életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2017
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27